Vem är Lotta

Lotta CarlbergHejsan det är jag som är Lotta Carlberg.
För några är sen bestämde jag mig för att starta företag. Jag gick flera kurser i att starta företag. Eftersom jag hade flera kunder klara innan jag startade så tänkte jag det här är ju inte svårt så jag tog klivet ut.

Oj så kul det var kunderna älskade mitt jobb och var nöjda, men sen kom den dagen då allt jobb som var inplanerat var slut.

Hur skulle jag nu finna kunder allt jobb hade legat i att serva mina befintliga kunder.
Jag började söka runt på nätet för att finna något som passade mig. Hur jag skulle få in flera kunder. Tyvärr fanns det ingen genväg och inget samlat material allt var utspritt över internet.

På denna sida har jag samlat alla gobitar jag har lärt mig genom processen att Boka flera kunder. Har du inte beställt Gratis videon 10 tips på 10 minuter så passa på att göra det direkt. I den ger jag bort flera marknadsföringstips.

Tveka inte att kontakta mig.

Mobil: 070-2041906

Missa inte att beställa min video 10 Tips på 10 Minuter.
Du får flera värdefulla marknadsförings tips du kan börja använda redan idag.
Beställ videon till höger ”Gratis Video”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *