070-204 19 06 lotta@lottacarlberg.se

Många frågar mig.  – Lotta blir det inte tråkigt och ensamt att arbeta hemifrån?
Du har ju inga arbetskamrater.
Jag skulle aldrig klara mig utan arbetskamrater säger många av de som går till ett 8-5 jobb.
Jag känner mig aldrig ensam, eftersom jag pratar med min Accountability Buddies varje vardag . Varje vecka har jag Business Buddies gruppen med 10 super soloföretagare.
Jag är inte ensam. Jag har bara hittat andra vägar att prata med mina arbetskamrater på. Och får jag tråkigt en dag och vill ha fikarast med en arbetskamrat så ringer jag någon av dem på Skype och har kontorslandskap. Via Skype så finns det inga långa avstånd.

Har du en Accountability Buddies? (finns inget bra svenskt ord att översätta det till)
Kanske Företags vän, Företags kompis, Företags Buddies, Accountability partner.
Många namn finns det, men det jag menar är en Accountability Buddies att bolla idéer med. Någon som kan peppa dig varje dag, som tror på dig, som vill se dig lyckas, som du kan lita på, någon som vill åt samma håll som dig, någon som vet vilka mål du har uppsatta.
Och vise versa.

Det är lätt att fastna i ett mönster och inte se andra vägar. Med en AP kan du få hjälp och tips på hur du kan ta dig igenom ett hinder på ett annat sätt än du tänkt dig. Ni hjälper varandra att nå de mål ni själva satt upp.

Jag har en AP eller i mitt fall heter det Accountability Buddies AB. Hon bor i Tyskland men kommer från Frankrike. Vi har möte varje morgon kl. 8:00 i ca 30min. Vi berättar för varandra vad dagens mål är och dagens utmaning. Vi ger varandra tips och råd.

Jag har även en Business Buddies grupp. Den startade jag för snart två år sen och vi träffas fortfarande varje vecka via Skype. Vi bollar idéer, peppar varandra och mycket mera.

Så mitt tips till dig är.
Finn dig en Accountability Buddies som du kan prata med på Skype med varje dag.
Du får ut mest av det om ni har fasta tider som ni pratar med varandra.
Gör en egen Business Buddies grupp där ni träffas en gång i veckan via Skype.
Eller hitta andra sätt, som passar dig och ditt företag.

Din Framgång = Min Glädje

Love Lotta