070-204 19 06 lotta@lottacarlberg.se

lotta 28augArbetar ni idag med traditionell marknadsföring?
Har ni funderat på att börja arbeta med online marknadsföring?
Vet ni inte vart ni ska börja i den digitala djungeln?
Behöver ni en strategi hur ni ska nå nya kunder på internet?

Många företag ser idag att de behöver komplettera sin traditionella marknadsföring med internetmarknadsföring. Problemet ligger bara i Hur ska Jag/vi gå tillväga? ,  Var börjar Jag/vi någonstans? Är social Media rätt kanal för vårat/mitt företag? Måste jag/vi använda oss av betald marknadsföring på internet? Hur kan jag/vi synas på Google utan att betala ett företag flera tusen i månaden? Går det att lägga våran/min marknadsföring på auto?
Kan jag/vi använda internet för att öka våra/mina intäkter? Många frågor dyker upp.

I denna föreläsning/workshop lär jag ut följande

  • Vad ska du satsa på och vad bör du undvika ONLINE?
  • Hur skapar du en hållbar digital helhet.
  • Hur stärker du relationen med dina befintliga kunder? 
  • Vad kan du ge dem och hur visar du att du är expert. 
  • Hur hitta du nya kunder i den digitala djungeln?
  • Hur samlar du in e-post adresser från potentiella kunder på bästa sättet.
  • Hur använder du video marknadsföring?
  • Hur mäter du effekter av digitala satsningar och kampanjer?


Jag har arbetat med marknadsföring i många år och har samlat på mig kunskap som andra inte tänker på. Det går att digitalisera sitt företag. Själv arbetar jag hemifrån via min dator och internet. Bara jag har en dator och en internet uppkoppling så kan jag arbeta var som helst ifrån. Jag älskar att finna nya marknadsförings kanaler och jag brinner för att dela med mig till andra av mina erfarenheter.

Vill du veta mera om hur jag kan hjälpa dig/er. Kontakta mig på lotta@lottacarlberg.se för en offert

Din Framgång =Min Glädje

Love Lotta

Det var en så´ inspirerande och matnyttig föreläsning du bjöd på Lotta. Imponerade djupt. Hoppas få ta del av en viss hjälp från dej. Hör av mej!! Kra`m
//Ewa Pihl http://ewapihl.blogspot.se

Tack för en givande föreläsning.
//Marie-Louice Wallin www.spiritus-kroppochsjal.com

Tusen tack bästa Lotta för din generositet!
//Tomas Gunnarsson www.tomasgunnarsson.se